keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

8.4.2015 1 viikko!

Pennuilla mittarissa 1 viikko, hurjaa! Vauhti lisääntyy koko ajan, päät pysyvät jo hienosti pystyssä ja liikkumisessa jalkoja otetaan käyttöön koko ajan tehokkaammin. Silmät ovat kaikilla vielä visusti kiinni.

Kelmille kuuluu hyvää! Paino on lähtenyt hienoon nousuun, illalla ylitettiin jo selvästi syntymäpaino. Kelmi on hyvin aktiivinen ja hakeutuu nisille itse. Siitä huolimatta Kelmi kaipaa vielä myös vastikemaitoa. Yritämme päästä vastikkeesta pikkuhiljaa eroon. Kelmistä on kehittymässä loistava hakukoira. Kun se haistaa ihmisen, suuntaa se kovaa vauhtia ihmistä päin. Ihmiset nimittän tarkoittavat Kelmille ruokaa!

Bio sensorointia on tänään jatkettu. Osa ottaa käsittelyn rennosti, osa kiemurtelee pois. Riippuen toki myös hetkellisestä kylläisyysasteesta ja väsymyksen tilasta.

Maailmaa on avarrettu myös pentulaatikon ulkopuolelle boksin alusten vaihdon ajan. Pentulaatikkoon on tullut tänään paljon uusia leluja. Pienen kuvaussession ajaksi pennut nostettiin yksitellen poseeraamaan lelujen kanssa. Näiden lisäksi meillä on kylässä kaksi koiraa, jotka eivät ole pentuhuoneeseen, mutta joiden tuoksu toki leijailee pupsienkin nenään. Pentulaatikossa on istuskeltu tänään useampi tovi ja onpa pentulaatikon reunalla pentuja käynyt ihailemassa pari uutta ihmistäkin.

Iltapäivän painot:
Kelmi 420g
Kuka 698g
Kybä 748g
Kiva 685g
Koodi 598g
Kuje 457g
Karma 643g

Kelmi bloggaa :)

Kybä

Kuka

Koodi

Kuje

Kiva

Karma

Kelmi


2 kommenttia: