lauantai 25. huhtikuuta 2015

25.4.2015 3 viikkoa ja 3 päivää

Pennut pääsivät tänään ekaa kertaa agitytreeneihin mukaan. Aamulla pennut ulkoilivat tovin, pakattiin autoon ja kuskattiin treeneihin. Perillä löytyi, kumma kyllä, paljon nosteluapua halliin. Hallissa pennut oleilivat pentuaitauksessa Nessan kanssa. Pennut telmivät, söivät ja nukkuivat. Ja saivat paljon rapsutuksia, silityksiä, ihailua ja huomiota osakseen. Reippaat treenipupsit!

Kotona pennut pääsivät ulkoilemaan, vihdoinkin oli riittävän lämmin. Pennut laajensivat tutkimusmatkojaan ulkonakin melkolailla. Ystäväperheemme kävi kylässä ja kävi pentusia ihailemassa. Lisää uusien ihmisten tapaamisia tälle päivälle.

Iltapäivällä pentuja tulivat moikkaamaan Linda ja Minna poikansa Elmerin kanssa. Pennut saivat paljon syliaikaa ja silittelyitä. Pihallakin käytiin, mutta pentuja nukutti ja vähän vilutti, joten ulkoilu jäi melko lyhyeksi. Sisällä vauhtia sitten taas riittikin.

Pennut ovat tänään kuulleet imurin ääniä, koirien haukkumista hallilla ja rokkia autossa. Monipuolista äänitotuttelua on siis jatkettu.

Pentujen leikkimisessä on jo käytössä haukahteluita, murinaa, leikkikutsuja, hännänheilutusta, hyökkäyksiä ja juoksemista. Puuhien kehittymistä on aivan ihana seurata. Sisällä pennut ovat ottaneet haltuunsa koko alakerran. Maken tullessa kotiin pennut kipittivät ovelle tervehtimään. Mahtipennut!

Pentukasa <3

Kiva

Kybä

Hoppu ja Kybä

Kuje

Minna ja Kuje

Kelmi ja Koodi

Elmeri ja Kuje

Linda ja 6/7 pentua, sylissä kaikki pojat

Elmeri ja tytöt

2 kommenttia: