lauantai 4. huhtikuuta 2015

4.4.2015 0 viikkoa ja 3 päivää 0 weeks and 3 days

Tänään vain lyhyt päivitys, energiat ovat menneet pennuista huolehtimiseen ja kahdesta pennusta huolestumiseen :(. Kuusi pentua kahdeksasta voi oikein hyvin. Ne ovat pyöristyneet ja paino on lisääntynyt mukavaa tahtia. Mutta Kelmillä ja Kiepillä paino on tippunut syntymästä, ne nukkuvat paljon eivätkä viihdy syömässä riittävän aktiivisesti. Molempia on tänään tukiruokittu, nesteytetty ja nosteltu nisälle aktiivisesti. Katsotaan kuinka miekkoset lähtevät piristymään. Saa peukuttaa ripeän painonnousun puolesta, kiitos!


Today just a short post. My energy has been spent on taking care of the pups and worrying about the two smallest ones :(. Kieppi and Kelmi have been losing weight and they are sleeping almost all the time instead of eating. I have been helping them eat, given then extra milk and even hydrated tem a bit. Please send them your best wishes for quick recovery, thank you!

3 kommenttia:

  1. Voi ei pienet. :-( Toivottavasti ruoka alkaa maittaa ja kaikki kääntyy parhain päin. <3 Tsemppiä paljosti!

    VastaaPoista
  2. Voi pieniä :( Täälläkin pidetään kovasti peukkuja pikkuisten puolesta! Toivottavasti Kelmin ja Kiepinkin paino alkaa pian nousta!!

    VastaaPoista
  3. Paljon tsemppiä pienille! Ja voimia teille huolehtimiseen. Ainakin ovat mitä parhaimmissa käsissä <3

    VastaaPoista