maanantai 6. huhtikuuta 2015

6.4.2015 0 viikkoa ja 5 päivää 0 weeks and 5 days

Tänään on jo parempi päivä. Kelmin paino on lähtenyt nousuun, maito maistuu myös nisistä itsenäisesti ja korvikettakin syödään mukavia määriä. Go Kelmi! Lisäksi Kelmi liikkuu aktiiisesti muiden mukana ja pitää jo puoliaan nisistä sisarusten tuuppiessa. Aamulla painoa oli 310g, illalla parhaimmillaan jo 335g. Matkaa siis on vielä, mutta suunta näyttää hyvältä.

Pentusten kuulumisiin ei kuulu kummempia. Pentulaatikon ulkopuolista maailmaa on haisteltu siivouksen ajan ja alustoista tutuksi on tullut pehmeä karvan lisäksi muovimatto. Bio sensorointia on jatkettu. Kaikki pennut ovat päässeet Bio sensor ohjelman lisäksi lyhyiksi hetkiksi syliin siliteltäväksi. Minä ja Sara olemme viettäneet paljon aikaa pentulaatikossa ja sen ulkopuolella.

Nessa on käynyt jo pari kertaa lenkillä muiden koirien kanssa. Mamsku selvästi nauttii kevään tuksuista ja pienestä tuulettumisesta.

Aamupainot/weighing in the morning:
Kelmi 310g
Kuka 565g
Kybä 578g
Kiva 549g
Koodi 500g
Kuje 381g
Karma 512g

Ja iltapainot/ and in the evening:
Kelmi 324g
Kuka 606g
Kybä 598g
Kiva 580g
Koodi 510g
Kuje 410g
Karma 530g

Today is a better day. Kelmi has started growing, slowly but still. He is actively eating by himself and is also ating the extra milk given. Go Kelmi! He is moving actively and now giving up when being pushed away by his siblings. In the morning he weighed 310g, in the evening even 335g. He still has a long way to go, but this is a start.

Other pups are doing great. They have been spending short times outside whelping box. I continued the Bio sensor and they have been spending little times in our laps as well. Me and Sara have been sitting in the whelping box quite a lot.

Nessa has now been on walks with other dogs for couple of times. You can see that she is enjoying herself.

Kiva

Kuje

Kybä

Kuka


Karma

Beautiful mom <3

Kelmi

Karma

3 kommenttia: