sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

19.4.2015 2 viikkoa ja 4 päivää 2 weeks and 4 days

Sunnuntaina pennuilla oli taas vierailijapäivä. Linda perheineen kävi aamulla, mukana Lindan mies ja heidän vuoden vanha tyttärensä. Iltapäivällä Minna ja hänen miehensä kävivät tutustumassa koiriini ja samalla viettivät tovin aikaa pentujen kanssa.

Pennut ovat taas viettäneet paljon aikaa olohuoneessa. Sara ja Eetu ovat viettäneet paljon aikaa pentujen kanssa. Pennut ovat nukkuneet Saran ja Eetun lähellä, sylissä, jopa päällä :D.

Totutteua ääniin ja pantoihin on jatkettu tänäänkin.

Make oli reissussa päivän ja tuli tänään takaisin. Hän huomasi huiman kehityksen, joka pennuissa oli päivän aikana tapahtunut. Päivittäin kävely ja leikki lisääntyvät. Kohta meillä juoksee lauma riiwiöitä :).

Kybä

On Sunday the pups had visitors again. Linda came to meet the pups with her family, her husband and daughter Amelie who is about 1 year old. In the afternoon again two visitors, Minna and her husband.

Pups have been spending a lot of time in the living room again. Sara and Eetu have been cuddling the pups and the pups have been sleeping near them, in their laps and even on top of them :D.

Getting used to collars and sounds has continued today.

Make has been away for a day and today when he came back he noticed the big difference in the pups. They learn so much in just one day. They walk and play more every day.

Kiva

Kybä


Kiva

Karma

Kelmi

Karma

Kuje

Kiva

Kybä

Sara and Kuka

Kelmi

Kuka

Kuje

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti