lauantai 23. toukokuuta 2015

22-24.5.2015 7,5 viikkoa

Penskoilla on ollut erittäin vauhdikas ja vaiherikas viikonloppu, ne pääsivät nimittäin mukaan Wirneen leirille. Ohjelmistoon kuului siis paljon uusia koiria, paljon uusia ihmisiä ja paljon uusia paikkoja.

Perjantaina ensin työpäivä ja pentujen eläinlääkärin tarkastus, josta suoraan reissuun Wirneen leirille. Pentutarkastuksessa Kukalta löytyi pieni napatyrä ja pojista Kukan, Karman ja Kelmin kivekset löytyivät kivespussin edestä, ei aivan periltä pussista. Mutta kyllä ne taatusti paikoilleen vielä laskeutuvat.

Matkalla Yläneelle pysähdyimme kerran pentujen pissitauolla ABC:n pihassa. Rekkojen ja autojen äänet eivät häirinneet, pennut peuhasivat pitkin nurmikkoaluetta löytämiään roskia natustelen.

Perillä Yläneellä pennut pääsivät illan mittaan kävelylle kartanotilan alueelle, siinä ohimennen ojaan tipahdellen, tutustumaan majoitusmökkimme pentuaitaukseen sekä seuraamaan treenejä kentän laidalle pentuaitauksesta käsin. Pentuaitauksessa ehkä hauskinta oli tuulen suojaksi viritettä, rapiseva pressu, jonka alle oli kiva piiloutua ja jonka reunaa oli mitä hauskin repiä.


Lauantaina oli vuorossa jälkeä ja hakua. Pennut tulivat mukaan metsään välillä autossa leväten ja välillä pitkin metsiä juosten. Tosi reippaita pieniä matkalaisia! Illalla Kipinä jopa teki ekan rullantuontitreenin, josta kuvamateriaalia alla. Illalla pennut pääsivät vielä osallistumaan grillailuun pitkin pihoja juosten, talouspeperiroskia repien ja yrittäen varastaa herkullista grilliruokaa ihmisten lautasilta :D.

Sunnuntaina pentujen leirielämä jatkui metsäillen, aitauksessa treenejä ihmetellen ja ympäriinsä juosten. Aivan mahtava viikonloppu kaikenkaikkiaan, sekä minulle että pennuille. Niin upea Wirneen porukka meillä on kasassa!

Sitä voisi kuvitella, että kaiken tämän jälkeen pnnut olisivat väsyneitä. No, nukkuivathan ne hetken kun sisään pääsimme. Ennen sitä penskat ehtivät kuitenkin riehua reilun tunnin ulkona. Illalla otin pennut vielä mukaan iltalenkille pellon ympäri. Hienosti ienet jalat jaksoivat kipittää koko matkan!


Sunnuntaipäivän lopuksi oli aika sanoa Kelmille heippa. Wirneen Koneeseen Kadonnut aka Kelmi aka söpöliini aka pikkutirri lähti Marjon ja Shaken (Wirneen Harhalaaki) matkaan kohti Närpiötä. Hyvää matkaa Kelmi ja onnea Marjo! Pitäkää hauskaa!

1 kommentti:

  1. Olen sinulle ikuisesti kiitollinen Kelmistä, ihanan reipas ja avoin pikku tirrake. kutsumanimeksi päädyttiin lopulta ja se on -Troy

    VastaaPoista