keskiviikko 13. toukokuuta 2015

13.5.2015 6 viikkoa!

Anteeksi kaikki blogin seuraajat, blogin päivittyminen on ollut todella laiskaa. Aika riittää juuri ja juuri pentujen kanssa puuhailuun, töissä käymiseen, lapsiin ja kotihommiin, mutta blogille ei tahdo aikaa riittää.

Tänään on SE päivä. Pennut täyttivät 6 viikkoa. Tämähän on SE päivä, kun kiltistä pikkupennuista kuoriutuu hirwiöitä ;). Meillä mennään jo hurjaa vauhtia ja  lelut, ihmisten varpaat sekä irtaimisto saavat tuntea tasaisin väliajoin naskalihampaiden voiman. Ulkona tutkitaan reippaasti kotipihaa, metsiä ja teenikenttiä.

Lyhyitä kuulumisia alkuviikolta.

Maanantaina pennut jäivät iltavuoroni ajaksi kotiin. Penskat olivat saaneet viettää paljon aikaa vapaalla jalalla kotosalla. Ennen töihin lähtöäni vietimme aikaa pihassa.

Tiistaina pennut lähtivät mukanani töihin. Ennen ja jälkeen töiden kävimme pienellä metsälenkillä kahdessa eri metsässä. Pennut metsässä: http://youtu.be/F6T25-v3i84 issä pennut pääsivät taukoni ajan puuhailemaan pitkin klinikkaa ja töiden jälkeen ulkoilemaan työpaikan viereiselä nurmialueella. Pennut olivat töissä nätisti aitauksessaan nukkuen. Automatkat sujuvat myös hienosti nukkuen.

Tänään keskiviikkona pentujen ohjelmaan on mahtunut ulkoilua kotona, töissä mukana olemista, ja ulkoilua agilitytreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti