tiistai 19. toukokuuta 2015

18.5.2015 6 viikkoa ja 5 päivää

Pentujen päivään kuului tänään töissä oleskelua, matkustamista ja jonkun pojan uuteen kotiin tutustumista. Ja aina väleissä hurjaa riehumista kotona, niin sisällä kuin ulkonakin.

Pennut matkustavat edelleen autossa tosi nätisti, pääsääntöisesti reissut vietetään nukkuen. Työpäiväkin sujui tavalliseen tahtiin: töiden ajan Nessan kanssa pentuaitauksessa, ruokiksella puuhailua vapaammin.

Annan ja Heikin luona pennut saivat puuhailla noin tunnin verran isolla, aidatulla pihalla. Ja vaikka piha isonolikin, laajensivat pennut tutkimusmatkojaan viereiseen metsään aidan alta karkuun livahtaen. Pientä hämmennystä alkuun aiheutti Annan iso aussie Topi. Topi kun olisi niin mielellään leikkinyt pentujen kanssa eikä se ihan hahmottanut omaa kokoaan. Reippaasti pennut kuitenkin ottivat pihan haltuunsa. Lähes kaikki pennut lähtivät myös pihalla sijaitsevaa puomia kiipeämään. Puomi oli virallista agiestettä matalampi ja vähän leveämpi, mutta silti melko korkea. Pentujen puomeja vahdittiin toki tarkoin. Kiitos Anna ja Heikki että saimme tulla! Kivaa oli!


1 kommentti:

  1. Kiva kun kävitte! Onneksi Topi on kiltti vaikka luuleekin olevansa tosi pieni koira :) Ja pennut saivat hyviä kokemuksia sitten isoista mustistakin koirista.

    VastaaPoista